lDirect contact opleidingen en workshops +31(0)611358246 lInfo over Pilateslessen in een van onze studio's +31(0)648119609 ( sms/app sneller respons ) lInschrijfformulier pilatesopleidingen
PILATES OPLEIDINGEN
Bio Suus Wilms

Suus Wilms, Aerobics-, Fitness- & Yoga-instructeur sinds 1990 en Pilates docent sinds 2000.

 

Suus heeft opleidingen voltooid aan het Pilates Institute Londen(Michael King, Nuala Coombs), Polestar Pilates, Balanced Body University US en heeft daarbij workshops en opleidingen in binnen- en buitenland gedaan bij internationale grootheden als Alan Herdman, Ton Voogt en Michael Fritzke, Julian Litlleford, Michelle Larson, Elizabeth Larkam, Mary Bowen, Kathy Corey en vele anderen.

 

Ze begon aan het zeer intensieve Pilates Master Mentor Program van Lolita san Miguel in 2008 en studeerde af in september 2010. Sindsdien mag Suus zich als eerste in Nederland en een van de ‘selected few’ 2nd generation Pilates teacher en Lolita's disciple en Master Mentor noemen.

 

Suus heeft zich daarna specifiek bekwaamd in het geven van alle opleidingen van Balanced Body en mag sinds januari 2010 als enige in Nederland de positie van Faculty trainer & Hostsite innemen.

Met haar eigen opleidingsinstituut Pilates United geeft zij aan (toekomstige) docenten haar eigen PU-workshops en alle opleidingen van Balanced Body, waarin ook specialisaties als CoreAlign (specifiek voor fysiotherapeuten) en Motr (voor groepslessen) zijn opgenomen.

 

Suus Wilms is eigenaar van Pilates United opleidingen in Amsterdam (januari 2010),

Suus’ Pilates Studio in Baarlo (2000) en  Pilates United studio in Venray (december 2011)

 

 

Suus Wilms

 Instructeur

POWERED BY: Pilates United© Nederland